header mobile volg

recruitment is ons vak.

Onze recruitment consultants zijn vakmensen. Mensen die vol passie en ondernemerschap elke dag bezig zijn met het maken van de beste matches tussen kandidaat en bedrijf.

wij zijn generalist én specialist.

Ons omvangrijke netwerk strekt zich uit over veertien verschillende branches, waarin ervaren vakmensen actief. Vakmensen met uitgebreide recruitment- en marktkennis van hun eigen specialisme.

wij ontzorgen.

Personato begrijpt dat het zoeken van de juiste kandidaat een tijdrovend en kostbaar traject kan zijn. Hierin kunnen wij u op verschillende vakken ontzorgen.   

wij werken volgens ‘no cure, no pay’

Personato heeft een uitgebreid bestand met mbo,- hbo,- en universitair geschoolde mensen, die we werven en selecteren volgens het ‘no cure - no pay’ principe. Geen resultaat? Geen kosten. U betaalt ons alleen als we ons werk goed doen en onze kandidaat daadwerkelijk een arbeidsovereenkomst met u aan gaat.

wij vinden kwaliteit belangrijk.

Kwaliteit zit niet alleen in de opleiding en ervaring van onze kandidaten. Motivatie, loyaliteit en betrouwbaarheid zijn voor ons minstens zo belangrijk. Deze aspecten nemen we dan ook mee in een zorgvuldig samengesteld profiel. Dat vormt de basis voor een gerichte search in ons kandidatenbestand en externe werving, waarvoor intensief gebruik wordt gemaakt van diverse unieke marketinginstrumenten.

wij geven inzicht in de markt.

Onze recruitmentspecialisten opereren dagelijks op de markt van kandidaten en bedrijven. Hierdoor beheersen ze het spel van vraag en aanbod tot in de puntjes en kennen ze uw positie ten opzichte van de concurrentie.

wij investeren in kennis en innovatie.

Onze recruiters willen steeds beter worden in hun vak. Daarom investeren we intensief in opleidingen en trainingen, zodat we ook écht vakwerk kunnen leveren. Hierin staan recruitmentkennis, branchekennis en innovatie centraal.

wij investeren in lange termijn relaties met onze relaties.

De recruitment consultants van Personato investeren in hun goede relaties en gaan bewust voor een lange termijn relatie. Wij geloven dat we samen het beste resultaat kunnen behalen als we elkaar door en door kennen.

 

Direct uw vacature plaatsten?

>>> Klik dan hier <<<

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten